Hari Cuti

Malas nak update sebenarnya…. ni pun dah sakit tangan edit gambar time cuti ari tu hehehe… tapi ku gagahi jua.. :2laugh: Malas nak citer panjang-panjang… photoblog je la k…

587

Dah lama sangat teringin nak beli kotak besar ni.. ari tu jumpa kat parkson terus beli 2 kotak besar, boleh simpan dan kemaskan sikit barang yang bertimbun ni. Ni pun ingat nak beli lagi 2-3 kotak nanti. :good: Best gak ada kotak besar cam nih, sumbat je semua barang-barang yang dah tak guna dalam tu.. pasni tak de la nampak berserabut lagi yay! :heartbet:

Semalam kitorang belasah gi piknik sebab dah lama nak pegi. Lagipun semalam kan hari cuti, nak gak sekali sekala berlibur kan, sebab selalu kalau cuti atau tak cuti asyik sama je. Jadi kali ni puaskan hatilah pegi piknik. :2laugh: Tengahari tu shopping barang-barang untuk piknik tapi tak banyak sebab kitorang piknik pun berdua je. Ayam yang kitorang beli pun sikit je.. hehe silalah menjamu selera… :giggle:

567 571 573

Ni plak gambar model yang tengah top sekarang ni…. Lisa suka tengok diorang berposing, rambut ditiup angin, sungguh fotogenic kan? :fluffy:

489 493 503 513 551 555 521 525

More pictures of my dolls kat Gallery. Nite all, nak tidoo penat :hellokit: :sleep2:

Related Posts with Thumbnails

16 Responses to “Hari Cuti”

  1. norf says:
    Mozilla Firefox 2.0.0.12 Windows XP

    Hi lisa,
    Really love your blog. Sweet and pink and nice and adorable… I wish to be as creative as you ..

    anyway, have a pleasant blogging..

    aramaite’!

    [Reply]

  2. j u l i a says:
    Internet Explorer 7.0 Windows Vista

    waaa bawak dorang piknik ehh ?? hmm lisa kena belajar cara amik gamba berdiri plak lepas ni. experimenting with ur dollies. best tau. rasa macam mereka hidup !

    ehh ayam barbeque tuu cam hangit je.? byk betul hitam hitam tuuu ! kekekeke

    hati hati k. jgn makan sgt yg hitam2 tu. cancer.

    take care cayang !!!
    by the way.. i love u BT01 ! circle yg kat tgh tu besar sgt. tak ganggu lansung mata.

    *hugz*

    [Reply]

  3. Pixie says:
    Mozilla Firefox 2.0.0.12 Windows XP

    Bestnya picnic!!!
    Makan banyakkkk!!!

    Anyway, Pixie dah move ke blog baru… guna blogger jer..
    Sebabnya malas dah nak guna english… LOL :2laugh:

    [Reply]

  4. Miss Lisa says:
    Mozilla Firefox 2.0.0.12 Windows XP

    [Comment ID #1067 Will Be Quoted Here]

    Hi norf,

    Thank you dear, aramaitie! :heartbet:

    [Reply]

  5. Miss Lisa says:
    Mozilla Firefox 2.0.0.12 Windows XP

    [Comment ID #1069 Will Be Quoted Here]

    a’ah la ju, Lisa tak pandai nak susun macama utk suh diorg berdiri.. kena byk bljr lg ni.

    Ayam bbq tu itam sebab ada madu.. terlampau manis sbb tu dia jadi itam hehe

    tengkiu dear…. :glomp: slmt hjg minggu…

    [Reply]

  6. Miss Lisa says:
    Mozilla Firefox 2.0.0.12 Windows XP

    [Comment ID #1070 Will Be Quoted Here]

    huhu memang lisa makan byk… nasb ayam tu sikit je… hoho
    nanti Lisa tukar ur new link…. k….
    oh masih tak leh comment la kat blog pixie tu.. ke tak compitable ngan firepox? :ashamed:

    [Reply]

  7. Pixie says:
    Mozilla Firefox 2.0.0.12 Windows XP

    Pixie try comment kat blog okeh jer.. guna mozilla jugak… entahlah tak tau plak Lisa xleh comment… Nnti Pixie bagi phone no. Guna email lama kan..??

    [Reply]

  8. lindosh says:
    Mozilla Firefox 2.0.0.12 Windows XP

    ayu je nengok blythe tu nye rambot ditiup angin :heartbet:

    [Reply]

  9. norf says:
    Mozilla Firefox 2.0.0.12 Windows XP

    lisa,

    your blog ni, ko design sendiri ka?
    ajar la aku.. hehe…

    :rotfl:

    [Reply]

  10. lina says:
    Mozilla Firefox 2.0.0.12 Windows Vista

    askum lisa,

    adeeh comel jua yg 2 org atu hehe…

    lisa, mun kotak besar di sini dr size damit sampai ke besar mun pigi arah kedai Dollarama atu se $1 nganya harganya…siok mun mbali byk2 tp nda dpt di ampai abis tia ni kang oleh bisia dua ani… :laughing:

    [Reply]

  11. nUUr says:
    Mozilla Firefox 2.0.0.12 Windows XP

    hye tuan ruan,cantik rumah kamu..peminat barbie dool ke kamu

    [Reply]

  12. alyssa says:
    Safari 525.13 Mac OS X 10.5.2

    hey sis i just emailed you using your form hehe hope to hear from you soon! :heartbet: cute dolls

    [Reply]

  13. Miss Lisa says:
    Mozilla Firefox 2.0.0.13 Windows XP

    [Comment ID #1074 Will Be Quoted Here]

    Dah ok dah.. ari tu Lisa tak nampak link utk komen, skrg dah okie..
    Dah dpt your phn number. Nanti Lisa sms u :heartbet:

    [Comment ID #1075 Will Be Quoted Here]

    potogenik kan… Lisa pun suka.. sbb tu Lisa biarkan je rambut diorg haha :love:

    [Reply]

  14. Miss Lisa says:
    Mozilla Firefox 2.0.0.13 Windows XP

    [Comment ID #1076 Will Be Quoted Here]

    Hi norf, a’ah buat sendirian berhad hehe….
    dah lama teringin nak tukar theme pink ni, tp idea dan masa tak de :bawling:

    Mula2 belajar start di free hosting, try dan error kat sana.. kalau dah yakin boleh buat terus beli domain dan hosting sendiri… :biggrin:

    [Reply]

  15. Miss Lisa says:
    Mozilla Firefox 2.0.0.13 Windows XP

    [Comment ID #1078 Will Be Quoted Here]

    wkumsalam sis… :glomp:

    Murah tu mun $1 satu… sis, si piah sama boboi minat katun apa.. c dora explorer ka.. :fluffy:

    [Comment ID #1079 Will Be Quoted Here]

    Salam gak.. minat Blythe doll, kat barbie doll minat baju dia je.. sbb nak pakaikan kat blythe doll hehhe, salam kenal :fluffy:

    [Reply]

  16. Miss Lisa says:
    Mozilla Firefox 2.0.0.13 Windows XP

    [Comment ID #1080 Will Be Quoted Here]

    Hi dear,

    Thanks for your email.
    I have replied. Please check it k. TY dear :couple:

    [Reply]

Leave a Reply

CommentLuv badge
:blweek: :banghead: :sorry: :thumbsd: :2laugh: :fluffy: :biggrin: :ribbon: :candy: :shineluv: :mymelod2: :razz: :love: :cheeky: more »